top of page

Welkom bij J&P Horses Zelhem

J&P Horses is en jong en dynamisch bedrijf die alle facetten van het hippische vak beheersen. J&P wel te verstaan als Johan en Petra zijn het bedrijf gestart uit liefde en hobby voor de paarden en paardensport. 

J&P Horses beschikt over een Pensionstal en heeft de beschikking over 22 ruime en comfortabele stallen voor uw paard. Zeer lichte 20x40m verlichte buitenbaan, 40x40 springbaan, Longeerton, 3 ruime zandpaddocks, 1 merrie veulen weides, 1 quarantaine paddock, 4 paards-trainingsmolen, grote weide, drie aparte poetsplaatsen, solarium, hoefsmid plaats, deken wasserij en een gezellige kantine.


J&P Horses is er op gericht een zo goed mogelijke service voor u en uw Paard/Pony te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.


Ook bieden wij u de mogelijkheid om een Paard of Pony te Leasen zodat u of uw kind onbeperkt met het paard of pony bezig kan zijn.

Ontdek wat we u kunnen bieden.

Stageplaats nodig ?

Bijv. Bedrijfsleider paardensport en-houderij (niveau 4).


Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij/zij voor in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

   

   2. Onze praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en is in staat de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Wij maken tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.


voor meer info mail of bel ons.

bottom of page