top of page

Pensionstal

Gezellige pensionstal aan de Boeninksteeg 8 in Zelhem, gelegen tussen Zelhem en Doetinchem . De stallen zijn ruim, er zijn 3 Wasplaatsen met Douch, Solarium een Trainingsmolen, Dressuurbak, Springbak, 3 grote Paddocks en voldoende weiland.

De paarden / pony’s krijgen veel tijd om lekker samen in beweging te zijn en van de buitenlucht te genieten de paarden/ pony’s lopen in samen in een paddock dan wel samen in de wei.

De paarden / pony’s worden voor je binnen en buitengezet, gevoerd en de stallen worden dagelijks uitgemest. 

Bij ons op stal wordt recreatief maar ook sport gericht gereden daar is de sfeer ook naar, echter kunnen er ook lessen worden gevolgd door gecertificeerde instructeurs.

Je kunt heerlijk buiten rijden in de verschillende bossen en op de zandwegen in de buurt. Er zijn vele mooie uitrij-mogelijkheden voor zowel onder het zadel als met de koets. oa.Slangenburgh , ’t Zand , Kruisbergse bossen. 

Heb je interesse neem dan telefonisch contact op met Johan of Petra op nummer 06 51607346 of mail naar info@jenphorses.com

Stallen

De paarden staan gestald in frisse, schone en ruime binnenboxen met slowfeeders.

De boxen staan naast en tegenover elkaar, zodat ze naar elkaar en naar buiten kunnen kijken en zich niet vervelen.

Voeding

De paarden krijgen 2x per dag krachtvoer en de hele dag door toegang tot hooi uit de diverse hooiruiven.

Verzorging van de box

De bodembedekking bestaat uit tarwestro. De stallen worden dagelijks uitgemest en 2 maal per week totaal leeg gehaald en verschoond.

Weidegang

De paarden en pony's worden elke dag buiten in de wei of paddock gezet.

Kastruimte

Voor iedereen is er tegen betaling een zadel / poetskast beschikbaar.

Trainingsmolen

Er is een 4 paard's trainingsmolen aanwezig.

Poetsplaats

Binnen en buiten bevinden zich 3 poetsplaatsen waarvan 1 met solarium en warm water.

Hoefsmid

Regelmatig komt er een vaste hoefsmid voor onze eigen paarden op stal. U kunt met hem afspreken om ook uw paard te laten verzorgen. Een eigen hoefsmid is uiteraard ook van harte welkom.

Stallingsovereenkomst

Om te voorkomen dat er onduidelijke afspraken worden gemaakt, dient u een stallingsovereenkomst te tekenen. Dit is een standaard overeenkomst. In de overeenkomst worden rechten en plichten vastgelegd voor u. 

bottom of page