Pensionstal - Vakantieverblijf
Inkoop - Verkoop - Bemiddeling - Lease 
Paardentransport.

J&P Horses

          Equestrian Centre
   De Zwaluwenborgh   -   Paardenpension   -   Paardentoerisme   -   Gastenverblijf   -   Training   -   Handelsstal   


Gezellige paarden-pensionstalling aan de Boeninksteeg 8 in Zelhem, gelegen tussen Zelhem en Doetinchem .  De stallen zijn ruim, er is een wasplaats met douch, een Trainingsmolen, Dressuurbak, Springbak, 3 grote Paddocks en voldoende weilanden.


De paarden / pony’s krijgen zomers (dag en nacht) en ’s winters veel tijd om lekker samen in beweging te zijn en van de buitenlucht te genieten de paarden/ pony’s lopen in groepjes in een ruinen of merrie-paddock dan wel samen in de wei.


De paarden / pony’s worden voor je binnen en buitengezet, gevoerd en de stallen uitgemest. 


Bij ons op stal wordt recreatief maar ook sport gericht gereden daar is de sfeer ook naar, echter kunnen er ook lessen worden gevolgd door gecertificeerde instructeurs en achter af een drankje of hapje in de kantine.


Je kunt heerlijk buiten rijden in de verschillende bossen en op de zandwegen in de buurt. Er zijn vele mooie uitrij-mogelijkheden voor zowel onder het zadel als voor de koets. (Slangenburgh + ’t Zand + Kruisbergse bossen). Heb je interesse neem dan telefonisch contact op met Johan of Petra op nummer 06 51607346 of mail naar [email protected]


Wij zijn ook de locatie voor overnachting van u en uw paard in het kader van meerdaagse trektochten in Bronckhorst of de Achterhoek voor de arrangementen verzorgd door Stichting Hippisch Toerisme en de Bronckhorster-Paardenmeerdaagse.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Natuurlijk wilt u het allerbeste voor uw pony of paard.
En dat is nu precies wat wij u kunnen bieden.

Stallen
De paarden staan gestald in frisse, schone en ruime binnenboxen met slowfeeders.
De boxen staan naast en tegenover elkaar, zodat ze naar elkaar en naar buiten kunnen kijken en zich niet zo snel hoeven te vervelen.

Voeding
De paarden krijgen 2x per dag krachtvoer en 4x per dag ruwvoer, kuilgras uit omwikkelde balen, bevat minder stof omdat dit iets vochtiger is.

Verzorging van de box
De bodembedekking bestaat uit stro. De stallen worden drie maal per week helemaal uitgemest.

Weidegang
De paarden en pony's worden dagelijks buiten in de wei gezet.

Kastruimte
Voor iedereen is er tegen betaling een eigen zadel / poetskast beschikbaar.

Trainingsmolen

Er is een 4 paard's trainingsmolen aanwezig.


Poetsplaats

Binnen bevind zich een water paarden douche en zsm een solarium voor een mooi en schoon paard of pony.


Hoefsmid
Regelmatig komt er een vaste hoefsmid voor onze eigen paarden op stal. U kunt met hem afspreken om ook uw paard te laten verzorgen. Een eigen hoefsmid is uiteraard ook van harte welkom.

Stallingsovereenkomst
Om te voorkomen dat er onduidelijke afspraken worden gemaakt, dient u een stallingsovereenkomst te tekenen. Dit is een standaard overeenkomst. In de overeenkomst worden rechten en plichten vastgelegd voor u. 
Vakantie stalling is ook een van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.