Pensionstal 
Paardentransport - Deken wasservice.

J&P Horses

          De Zwaluwenborgh

Pensionstal


Gezellige paarden-pensionstalling aan de Boeninksteeg 8 in Zelhem, gelegen tussen Zelhem en Doetinchem .  De stallen zijn ruim, er zijn drie aparte wasplaatsen met douch en solarium een Trainingsmolen, Dressuurbak, Springbak, 3 grote Paddocks ruime weilanden en twee aparte weides voor eventuele merrie veulen.


De paarden / pony’s krijgen veel tijd om lekker samen in beweging te zijn en van de buitenlucht te genieten de paarden/ pony’s lopen in groepjes in een paddock dan wel samen in de wei met onbeperkt hooi.


De paarden / pony’s worden elke dag voor je buiten en weer binnen gezet, gevoerd en de stallen worden dagelijks uitgemest. 


Onze stal is dan ook 7 dagen per week open van 08:00 t/m 22:00.


Bij ons op stal wordt recreatief maar ook sport gericht gereden daar is de sfeer ook naar, echter kunnen er ook lessen worden gevolgd van gecertificeerde instructeurs en achter af een drankje of hapje in de kantine.


Je kunt heerlijk buiten rijden in de verschillende bossen en op de zandwegen in de buurt. Er zijn vele mooie uitrij-mogelijkheden voor zowel onder het zadel als met de koets.Heb je interesse neem dan telefonisch contact op met Johan of Petra op nummer 06 51607346 of mail naar [email protected]Stallen
De paarden staan gestald in frisse, schone en ruime stallen met slowfeeders.
De stallen staan naast en tegenover elkaar, zodat ze naar elkaar en naar buiten kunnen kijken en zich niet zo snel vervelen.

Voeding
De paarden krijgen 2x per dag krachtvoer (Vitalbix) of naar eigen keus, en de hele dag door toegang tot hooi uit de diverse hooiruiven.

Verzorging van de box
De bodembedekking bestaat uit tarwestro. De stallen worden dagelijks uitgemest en 2 maal per week totaal leeg gehaald en verschoond.

Weidegang
De paarden en pony's worden elke dag buiten in de wei of paddock gezet.

Kastruimte
Voor iedereen is er tegen betaling een eigen zadelkast beschikbaar.

Trainingsmolen

Er is een 4 paard's trainingsmolen aanwezig.


Poetsplaats

We beschikken over drie poetsplaatsen met douche en een solarium voor een mooi en schoon paard of pony en een aparte hoefsmid plaats.


Hoefsmid
Regelmatig komt er een vaste hoefsmid voor onze eigen paarden op stal. U kunt met hem afspreken om ook uw paard te laten verzorgen. Een eigen hoefsmid is uiteraard ook van harte welkom.

Stallingsovereenkomst
Om te voorkomen dat er onduidelijke afspraken worden gemaakt, dient u een stallingsovereenkomst te tekenen. Dit is een standaard overeenkomst. In de overeenkomst worden rechten en plichten vastgelegd voor u.